Kur'an Haberleri

Kur'an haberleri ve güncel Kur'an gelişmeleri, Kur'an ile ilgili tüm video, Kur'an fotoğrafları ve Kur'an haberleri Diyanet Haber sitemizde


Bilecik'te din görevlileriyle bir araya gelen Prof. Dr. Orhan Çeker, Kur'an ve Sünnet'in ayrıştırılmak istendiğini belirterek bunun bir İslam'ı bozma...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremlerin birinci yılında Kahramanmaraş Kapıçam Şehir Mezarlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali...

Kur'an-ı Kerim'de Mi'rac olayı geçer mi? Buhârî ve Müslim’de Mi'rac

TEŞKİLAT HABERLERİ

Konya Sarayönü'nde konuşan İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, "Kur’an kalbin gıdası, derdin dermanı ve kurtuluşun anahtarıdır." dedi.

Antalya Müftülüğü

Antalya Alanya Müftülüğüne bağlı Mustafa Uğuz 4-6 Yaş Grubu Kur’an kursunda eğitim gören minik öğrenciler, Kur'an'a geçmenin mutluluğunu yaşadı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Bitlis Tatvan İlçe Müftülüğüne bağlı Hz. Hamza 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri Kur'an-ı Kerime geçmenin sevincini yaşadı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Mardin'de yaşayan görme engelli ev hanımı Hadice Aras'a Diyanet İşleri Başkanlığınca Braille alfabesiyle yazılmış Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "İnsanlığın maddi ve manevi bunalımlarına Kur’an ve sünnetten çözüm üretmeliyiz." dedi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Bursa'da bulunan İmam Hatip Ortaokulları arasında "Genç Seda Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Gürsu ilçesinde yapıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Edirne'de Kur'an kursu öğreticisi, az gören kursiyere ayetleri büyük harflerle yazarak yardım ediyor.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğüne bağlı Hala Sultan Kur’an Kursu ve Yenişehir Ulu Camii Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimlerini tamamlayan 59 hafız...

Rize Müftülüğü

Rize Müftülüğü tarafından üç aylar vesilesiyle "Kur’an Öğrenme ve Hatim Okuma" seferberliği başlatıldı.