Kur'an kursu Haberleri

kur'an kursu haberleri ve güncel kur'an kursu gelişmeleri, kur'an kursu ile ilgili tüm video, kur'an kursu fotoğrafları ve kur'an kursu haberleri Diyanet Haber sitemizde


Sakarya Müftülüğü

Sakarya Hendek İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan 41 öğrenci düzenlenen törenle icazet aldı.

DİYANET HABER

Okulların yaz tatiline girmesinin ardından başlayan yaz Kur'an kurslarının ilk gününde cami ve kurslar çocuklarla doldu taştı.

Sivas Müftülüğü

Sivas İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi’nde öğrenciler, yaz tatilinde bir araya geliyor.

Çorum Müftülüğü

Çorum Oğuzlar İlçe Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan cami lojmanı ve Erkek Kur'an Kursu dualarla açıldı.

Kilis Müftülüğü

Kilis İl Müftülüğü koordinesinde inşa edilecek Avukat Mehmet Abdi Bulut 4-6 Yaş Kur’an Kursu ve Hacı Mahmut Kudeyt Camii’nin temeli...

DİTİB

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Hamburg ve Schleswig-Holstein gönüllüleri, deprem bölgesi Hatay Defne’deki Çadır Kentte yaşayan çocuklara bayramlık dağıttı.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığınca bu yıl düzenlenecek yaz Kur'an kursları için camilerde başvurular alınmaya başladı.

Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında deprem dolayısıyla ara verilen hafızlık eğitimleri tekrar başladı.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, ”4-6 Yaş Kur’an Kursları 10. Yıl Şenliği”ne katıldı.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Hacılar İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Hacılar Şubesi tarafından Mustafa Demirel Kur’an Kursu yararına kermes düzenlendi.

Hatay Müftülüğü

Türkiye Ambute Milli Futbol Takımı oyuncuları ile Hatay İl Müftülüğüne bağlı hafızlık Kur’an kurslarında eğitim alan öğrenciler dostluk maçı yaptı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Çankırı’da Cemaleddin Ferruh Erkek Kur’an Kursu öğrencileriyle bir araya geldi.