Kur'an kursu Haberleri

kur'an kursu haberleri ve güncel kur'an kursu gelişmeleri, kur'an kursu ile ilgili tüm video, kur'an kursu fotoğrafları ve kur'an kursu haberleri Diyanet Haber sitemizde


Hakkari Müftülüğü

Hakkari İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, Derecik İlçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Erzurum Müftülüğü

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, ildeki yatılı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimi alan çocuklar için sağlık ve spor uygulamalarının başlatılacağını söyledi.

Erzurum İl Müftülüğü tarafından Kur'an kursu öğreticilerine yönelik, "Stres Yönetimi ve Gençlerle Etkili İletişim" konulu seminer düzenlendi.

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, hafızlık eğitimine devam eden öğrencilerle bir araya geldi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Türkiye genelindeki il ve ilçe müftülüklerine bağlı 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri “Özgür Filistin’in Yanındayız” yardım kampanyasına destek oluyor.

Türkiye Diyanet Vakfı Edirne Şubesi Kadın Kolları üyeleri inşa edilecek Kur’an kursu için bağışta bulundu.

Edirne İl Müftülüğü koordinesinde hayırsever Türkyılmaz ailesi tarafından inşa edilecek olan cami ve Yatılı Hafızlık Erkek Kur'an Kursu için protokol...

Diyanet İşleri Başkanlığı Diyanet Akademisi Başkanlığına bağlı Bursa Diyanet Akademisi’nde eğitim gören kursiyerler tarafından hazırlanan materyaller sergilendi.

Bolu Mengen İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Mengen Şubesi tarafından yatılı hafızlık Kur’an kursları yararına "Hayır Kermesi" düzenlendi.

Balıkesir Müftülüğü

Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde inşa edilecek olan "Hacı Şaziye Altıntaş Hafızlık Kız Kur’an Kursu"nun temeli dualarla atıldı.

Aydın Kuşadası İlçe Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan Melahat Bilici 4-6 Yaş Kur’an Kursu dualarla açıldı.

Aydın Müftülüğü

Aydın Efeler ilçesinde yapımı tamamlanan Yunus Emre 4-6 Yaş Kur’an Kursu dualarla açıldı.