Kur'an kursu Haberleri

kur'an kursu haberleri ve güncel kur'an kursu gelişmeleri, kur'an kursu ile ilgili tüm video, kur'an kursu fotoğrafları ve kur'an kursu haberleri Diyanet Haber sitemizde


Sakarya Müftülüğü

Sakarya Serdivan İlçe Müftülüğüne bağlı Orhangazi Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamlayan 42 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Geyve ilçesinde inşa edilecek olan 4-6 Yaş Kur’an kursunun temeli dualarla atıldı.

Niğde Müftülüğü

Niğde İl Müftülüğüne bağlı İbrahim Baloğlu Erkek Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimlerine devam eden öğrenciler kamp etkinliğinde bir araya geldi.

Muş Valiliği öncülüğünde Müftülük ve Belediye ile hayırseverlerce yapılacak olan "Yatılı Hafızlık ve 4-6 Yaş Kur'an Kursu" için iş birliği...

Muş'ta hayırseverlerin yardımıyla inşa edilecek Kur'an kursunun temelini atan Vali Avni Çakır, insanların hayırda yarışmasının Kur'an-ı Kerim'de vurgulandığını söyledi.

Manisa Müftülüğü

Manisa Soma İlçe Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan Hz. Ali Camii, Hz. Fatıma 4-6 Yaş Kur'an Kursu, Hz. Aişe 4-6 Yaş...

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, yapımı devam eden Bölge Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu inşaatında incelemelerde bulundu.

Kastamonu İnebolu İlçe Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan Ayşegül Öznam 4-6 Yaş Kur’an Kursu dualarla açıldı.

Kastamonu Müftülüğü

Kastamonu İl Müftülüğü tarafından emekli Kur'an kursu öğreticilerine "Vefa Ziyareti" gerçekleştirildi.

Iğdır Müftülüğü

Iğdır Valisi Ercan Turan, İl Müftüsü Zahit Demirel ile birlikte 4-6 yaş Kur’an kurslarını ziyaret etti.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hatice Ömer Utlu Yatılı Kız Kur’an Kursu öğrencileriyle bir araya geldi.

Hakkari Müftülüğü

Hakkari İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, Çukurca İlçe Müftülüğü koordinesinde yapımı devam eden Kur’an kursu inşaatında incelemelerde bulundu.