Kur'an kursu Haberleri

kur'an kursu haberleri ve güncel kur'an kursu gelişmeleri, kur'an kursu ile ilgili tüm video, kur'an kursu fotoğrafları ve kur'an kursu haberleri Diyanet Haber sitemizde


Gümüşhane Valisi Sayın Alper Tanrısever, İl Müftülüğünü ziyaret ederek Müftülük Sitesi 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileriyle bir araya geldi.

Kayseri İl Müftülüğünce hafızlık Kur’an kurslarında görev yapan Kur’an kursu öğreticileri "Başarı Belgesi" ile ödüllendirildi.

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Çakırmelikoğlu Kur'an Kursu öğrencileriyle bir araya geldi.

Muğla Kavaklıdere'de hayırsever iş adamı Muammer Koçar, evini 4-6 Yaş Kur’an Kursu olması için Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağışladı.

Sakarya İl Müftülüğü tarafından hafızlık eğitimi veren Kur’an kursu öğreticilerine yönelik "Zihin ve Zaman Yönetimi" konulu seminer düzenlendi.

Van Erciş İlçe Müftülüğü tarafından Yaz Kur'an Kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik "Futbol Turnuvası" düzenlendi.

Trabzon Müftülüğü

Trabzon Vakfıkebir İlçe Müftülüğüne bağlı Bölge Yatılı Kız Kur'an Kursunda eğitim gören 4-6 Yaş grubu öğrencileri "Mevlid-i Nebi Etkinli"nde buluştu.

Tokat İl Müftülüğünün koordinesinde yapımı tamamlanan Hacı Naciye Aksoy 4-6 Yaş Kur’an Kursu dualarla açıldı.

Tekirdağ Hayrabolu İlçe Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan Ayşe Valide 4-6 Yaş Kur’an Kursu dualarla açıldı.

Sivas Müftülüğü

Sivas Yıldızeli'nde hafızların icazet sevincine ortak olan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, Kur'an kursunun cennete açılan kapı...

Sivas’ta görev yapan İmam Hatip Demirbaş, görev yaptığı caminin bir bölümünde sınıf oluşturarak gençlerinin hizmetine sundu.

Samsun Müftülüğü

Samsun Tekkeköy İlçe Müftülüğüne bağlı Başköy Fatih Kur’an Kursu’nda hafızlıklarını tamamlayan öğrenciler törenle icazet aldı.