Kur'an kursu Haberleri

kur'an kursu haberleri ve güncel kur'an kursu gelişmeleri, kur'an kursu ile ilgili tüm video, kur'an kursu fotoğrafları ve kur'an kursu haberleri Diyanet Haber sitemizde


Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, 4-6 yaş Kur’an kursunda eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Çorum İl Müftülüğü tarafından Hıdırlık Hafızlık Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik "Kudüs" semineri düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Erzurum'da milli teknoloji geliştirilmesine yönelik çalışmalar yapan Bilim Erzurum, Kur'an kursu öğrencilerini ağırladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kars Sarıkamış İlçe Müftülüğüne bağlı ihtiyaç odaklı Kur’an kurslarında dönem sonu sınavları başarıyla gerçekleştirildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Düzce Çilimli Müftülüğünün koordinesinde yapımı tamamlanan Döngelli Mahallesi 4-6 Yaş Kur’an Kursu dualarla açıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Giresun Espiye Belediyesi tarafından yatılı Kuran kursu yapılması için Belediye Meclis kararı ile Türkiye Diyanet Vakfı Espiye Şubesine yer tahsis...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki bir Kur'an kursundaki öğrenciler, Gazze'de yaşayan çocuklara destek amacıyla kumbaralarındaki paralarını ilçe müftülüğüne teslim etti.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Edirne'de yaşayan 93 yaşındaki emekli din görevlisi Şaban Semerci, Ocak ayı maaşını Hafızlık Kur'an Kursu inşaatı için bağışladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Isparta Eğirdir Müftülüğüne bağlı Barla Kız Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarıyla Filistin'e destek oldu.

İstanbul Silivri Mimarsinan Mahallesi Kur’an Kursu açılışında konuşan Silivri Müftüsü İsa Sağlam, "Görevimiz sahih bilgileri toplumumuza ulaştırmaktır." dedi.

Sivas İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, Kur’an kurslarında Filistin için kermes düzenleyen Kur’an Kursu öğreticilerini ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür...

Sivas İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.