Kur'an kursu Haberleri

kur'an kursu haberleri ve güncel kur'an kursu gelişmeleri, kur'an kursu ile ilgili tüm video, kur'an kursu fotoğrafları ve kur'an kursu haberleri Diyanet Haber sitemizde


İstanbul Müftülüğü

İstanbul'da, Diyanet İşleri Başkanlığınca açılan yaz Kur'an kurslarına çocuk ve gençler yoğun ilgi gösteriyor.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönülleri, Nijer'de yetimhanede kalan ve Kur'an kursunda eğitim alan çocuklarla bir araya geldi.

Kastamonu Müftülüğü

Kastamonu Tosya İlçe Müftülüğü Hafız Recep Efendi Yatılı Kız Kur’an Kursu törenle açıldı.

Adıyaman İl Müftülüğü Ebubekir Sıddık Kız Kur’an Kursunda, Kur’an-ı kerim, itikat, ibadet, siyer ve ahlak konuları üzerine yarışma düzenlendi.

Giresun Espiye ilçesinde Kur'an kursu öğrencilerine ve ailelerine yönelik "Temiz ve Helal Gıda ile İsrafı Önleme" konulu seminer düzenlendi.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İl Müftülüğünce Kur’an kursu öğreticilerine yönelik "Braill Alfabesi ile Elif Ba Kursu" düzenledi.

Erzurum Müftülüğü

Erzurum Köprüköy İlçe Müftülüğü bünyesindeki Kur’an kurslarının ihtiyaçları hayırsever tarafından karşılandı.

DİYANET HABER

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) matematik bölümü 2. sınıf öğrencisi Yusuf Zan, Kur'an eğitimi gören öğrencilere gönüllü matematik dersi veriyor.

Edirne Müftülüğü

Edirne İl Müftülüğü'nün himayelerinde her yıl tekrarlanan FSM (Fatih Sultan Mehmed) 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu iftarları, bu yıl da...

Çorum Müftülüğü

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Müftülüğe bağlı Hayreddin Karaman Kız ve Erkek Kur'an Kurslarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Sivas Müftülüğü

Sivas Zeki Hayran İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri harçlıklarını Sivas İl Müftülüğü tarafından Hatay ilinde yapılacak olan 4-6 Yaş Kur’an Kursu...

Muş Müftülüğü

Muş İl Müftülüğüne bağlı Ayşe Memiş 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri  "Tekne Orucu" etkinliğiyle Ramazan sevincini yaşadı.