Kurban bayramı Haberleri

kurban bayramı haberleri ve güncel kurban bayramı gelişmeleri, kurban bayramı ile ilgili tüm video, kurban bayramı fotoğrafları ve kurban bayramı haberleri Diyanet Haber sitemizde


HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 16 Haziran 2024 tarihli "Kurban Bayramı" konulu Kurban Bayramı hutbesi.

GÜNDEM

Kurban Bayramı tatili öncesi ve tatil boyunca, kara yollarındaki trafik tedbirleri kapsamında emniyet ve jandarmadan 66 bin 92 personel görev...

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Zonguldak ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Yozgat ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Yalova ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Van ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Tunceli ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Uşak ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Trabzon ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Tokat ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Tekirdağ ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Sivas ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?