Kütahya Haberleri

kütahya haberleri ve güncel kütahya gelişmeleri, kütahya ile ilgili tüm video, kütahya fotoğrafları ve kütahya haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kütahya Gediz İlçe Müftülüğünce din görevlilerine yönelik "Tashih-i Huruf Kursu" açıldı.

Kütahya İl Müftülüğü ile Türkiye İzcilik Federasyonu (TİF) koordinatörlüğünde izcilik kampı düzenlendi.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Gediz İlçe Müftülüğü tarafından "Hademe-i Hayrat Manevi Destek" projesi başlatıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Türkiye genelindeki il ve ilçe müftülüklerine bağlı 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri “Özgür Filistin’in Yanındayız” yardım kampanyasına destek oluyor.

Kütahya Gediz ilçesinde ikamet eden Raziye Yüksel ve Nazmiye Işık, "Filistin'deki zulme anne yüreğimiz dayanmıyor" diyerek Türkiye Diyanet Vakfı Gediz...

DİYANET HABER

Kütahya'da, görme engelli hafız Taha Aslan, kendisi gibi engeli bulunanlara Braille alfabesiyle hazırlanmış materyallerle Kur'an-ı Kerim öğretiyor.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Simav İlçe Müftülüğü üniversite sınavlarına giren öğrencilere ikramlarda bulunarak ücretsiz emanet alımı hizmeti sundu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il müftülüklerince "2023 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantıları" gerçekleştiriyor.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülükleri, Ramazan ayı münasebetiyle gençlere yönelik "İyilik Sofraları" kuruyor.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Kütahya ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Kütahya Simav İlçe Müftülüğüne bağlı Aksaz İhtiyaç Odaklı Kur’an Kursu öğrencileri tarafından "Hatim Programı" düzenlendi.

Kütahya, Simav İlçe Müftülüğüne bağlı Naşa Büyük Camii'nde yıl boyunca dini öğretim gören öğrenciler için "Hatim Programı" gerçekleştirildi.