Manisa Haberleri

manisa haberleri ve güncel manisa gelişmeleri, manisa ile ilgili tüm video, manisa fotoğrafları ve manisa haberleri Diyanet Haber sitemizde


Tayland vatandaşı Tananchaphat Charoenmon, Manisa Akhisar Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Manisa Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Manisa Kadın Kolları tarafından üniversite öğrencilerine yönelik "Mezuniyet Kınası" programı düzenlendi.

Manisa Müftülüğü

Manisa Akhisar İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğünce gençlere yönelik Bursa ve İstanbul gezisi düzenledi.

İHTİDA HABERLERİ

Ukrayna vatandaşı Natalııa ve kızı Yulııa Manisa Yunusemre İlçe Müftülüğünde düzenlenen ihtida merasimi ile Müslüman oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Manisa ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

GÜNDEM

Engelli gençler, bir günlüğüne askerlik heyecanı yaşadı.

GÜNDEM

Manisa'nın Soma ilçesinde 13 Mayıs 2014'te meydana gelen maden faciasında şehit olan 301 işçi, olayın 9. yılında dualarla anıldı.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Manisa ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Manisa Müftülüğü

Manisa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Manisa Şubesi tarafından Sevgi Evleri’nde kalan çocuklara yönelik iftar programı düzenlendi.

Manisa Müftülüğü

Manisa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Manisa Şubesi tarafından yetim çocuklar ve ailelerine yönelik iftar programı düzenlendi.