Manisa Haberleri

manisa haberleri ve güncel manisa gelişmeleri, manisa ile ilgili tüm video, manisa fotoğrafları ve manisa haberleri Diyanet Haber sitemizde


Manisa Akhisar İlçe Müftülüğü tarafından bağımlılıkla mücadele ve bağımlılığı önleme programları kapsamında "kahvehane sohbetleri" düzenleniyor.

Manisa'nın Salihli ilçesinde yaşayan Down sendromlu Emine Malçuk, bir hayırseverin desteğiyle yapacağı umre ziyareti için kutsal topraklara uğurlandı.

Manisa'da Barbaros Şehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu öğrencileri, aldıkları ilk burslarını Filistin'e bağışladı.

Manisa Müftülüğü

Manisa'yı fetheden Saruhan Bey tarafından yaptırıldığı değerlendirilen ve kazı çalışmasıyla ortaya çıkarıldıktan sonra onarılan Fetih Mescidi, törenle ibadete açıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü Yurtlarında görev yapan manevi danışmanlarla bir araya geldi.

Manisa Müftülüğü

Manisa Soma İlçe Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan Hz. Ali Camii, Hz. Fatıma 4-6 Yaş Kur'an Kursu, Hz. Aişe 4-6 Yaş...

Manisa Müftülüğü

Manisa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Manisa Şubesi tarafından "11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü" münasebetiyle etkinlik düzenlendi.

Manisa Müftülüğü

Manisa Akhisar İlçe Müftülüğü tarafından "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans gerçekleştirildi.

Manisa Müftülüğü

Manisa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Manisa Şubesi Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üniversiteli gençlere yönelik "İçimizi Isıtan...

Manisa İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, "Niyetimizde, sözümüzde ve fiilimizde istikamet sahibi olmak, aldatmamak temel şiarımızdır." dedi.

Manisa Soma İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarından mezun olan 68 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Manisa Akhisar İlçe Müftülüğe bağlı Hilaliye Kur’an Kursu "Hafızlık İcazet Merasimi"nde konuşan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Kadir Dinç, "Kur'an-ı hayatlarına...