Mardin Haberleri

mardin haberleri ve güncel mardin gelişmeleri, mardin ile ilgili tüm video, mardin fotoğrafları ve mardin haberleri Diyanet Haber sitemizde


Mardin Müftülüğü

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda şehit olan Velid Bekdaş, Mardin'in Midyat ilçesindeki kabri...

Mardin Müftülüğü

Mardin'in Ömerli ilçesinin kırsal Pınarcık Mahallesi'nde 37 yıl önce PKK'lı teröristlerce katledilen 16'sı çocuk 30 kişi için anma töreni yapıldı.

GÜNDEM

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Diyarbakır ve Mardin'deki yangında hayatını kaybedenlerin sayısının 11'e yükseldiğini bildirdi.

GÜNDEM

Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda çıkan anız yangınında 5 kişi hayatını kaybetti, 28 kişi yaralandı.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Mardin ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

DİYANET HABER

Mardin'in Artuklu ilçesinde yıldırım isabet eden caminin minaresinde hasar oluştu.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 105 yataklı olarak inşa edilecek Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursunun temeli törenle atıldı.

Mardin İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Mardin Şubesi Kadın Kollarınca "Hayır Çarşısı" açıldı.

Mardin Midyat İlçe Müftülüğünce din görevlilerine yönelik düzenlenen "Vaaz Becerilerini Geliştirme Kursu" tamamlandı.

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığı, Mardin merkez ve ilçelerinde itikafa girilebilecek camileri belirledi.

Mardin Müftülüğü

Mardin Artuklu İlçe Müftülüğüne bağlı Abdülkadir Menci Duyan Kız Kur'an Kursu öğrencisi Asya Mustafa El Emin, 6 ay gibi kısa...

Almanya vatandaşı olan psikolog Natalie Strupp, Mardin İl Müftülüğünde düzenlenen törenle Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.