Mevlid-i Nebi Haberleri

Mevlid-i Nebi haberleri ve güncel Mevlid-i Nebi gelişmeleri, Mevlid-i Nebi ile ilgili tüm video, Mevlid-i Nebi fotoğrafları ve Mevlid-i Nebi haberleri Diyanet Haber sitemizde


Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında ziyaretler düzenlendi.

İstanbul Beyoğlu İlçe Müftülüğüne bağlı Yahya Kahya Camii tarafından “Mevlid-i Nebi Haftası” dolayısıyla esnafa gül hediye edildi.

Adana İl Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında programlar düzenleniyor.

Adıyaman İl Müftülüğü, "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında gençlere yönelik "Sabah Namazı Buluşması" düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftaları” münasebetiyle tüm kitaplarda %40 indirim kampanyası başlattı.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülükleri tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası" etkinliklerle kutlanmaya başladı.

DÜNYA

Avusturya'nın başkenti Viyana'da Mevlid-i Nebi coşkusu yaşandı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Başkanlık personeline gül vererek, Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "2023 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" sinevizyonu paylaştı.

Diyanet İşleri Başkanlığınca "2023 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası" etkinlikleri "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" temasıyla gerçekleştirilecek.

Diyanet İşleri Başkanlığınca engelli bireylere yönelik "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" temalı hadis-i şerif ezberleme yarışması düzenlenecek.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Mevlid-i Nebi’nin heyecanının, bereketinin her yerde, her yürekte en güçlü şekilde hissedilmesi için...