Mevlid-i Nebi Haberleri

Mevlid-i Nebi haberleri ve güncel Mevlid-i Nebi gelişmeleri, Mevlid-i Nebi ile ilgili tüm video, Mevlid-i Nebi fotoğrafları ve Mevlid-i Nebi haberleri Diyanet Haber sitemizde


Balıkesir Müftülüğü

Balıkesir İl Müftülüğünce düzenlenen konferansa katılan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, “Kalbin istikamet bulması ihlasla mümkündür.” dedi.

Aydın Müftülüğü

Aydın Bozdoğan İlçe Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu...

Artvin İl Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında ziyaretler düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

İl ve ilçe müftülüklerince Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında "Hz. Peygamber, İman ve İstikamet" konulu konferanslar düzenleniyor.

Amasya İl Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında konferans düzenlendi.

Ağrı Müftülüğü

Ağrı Tutak İlçe Müftülüğünce düzenlenen konferansta konuşan İl Müftüsü Celal Büyük, “Bugünkü sıkıntılarımızın temelinde Kur’an ve sünnetten uzaklaşmamız var.” dedi.

Ağrı Müftülüğü

Ağrı İl Müftülüğü organizesinde düzenlenen Mevlid-i Nebi programlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Adıyaman İl Müftülüğü, "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında konteyner kentte engellilere yönelik "Mevlid-i Nebi" etkinliği...

Adıyaman İl Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında "Hz. Peygamber, İman ve İstikamet" konulu...

Adana Müftülüğü

Adana İl Müftülüğü tarafından “Cami-Çocuk Buluşması” düzenlendi.

Adana Müftülüğü

Adana İl Müftülüğü “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında “Cami-Engelli Buluşması” düzenledi.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 22 Eylül 2023 tarihli ve "Mevlid-i Nebi" konulu cuma hutbesi.