Mevlid-i Nebi Haberleri

Mevlid-i Nebi haberleri ve güncel Mevlid-i Nebi gelişmeleri, Mevlid-i Nebi ile ilgili tüm video, Mevlid-i Nebi fotoğrafları ve Mevlid-i Nebi haberleri Diyanet Haber sitemizde


ALİ ERBAŞ

İstanbul Teknik Üniversitesi'nde gençlere hitap eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İslam'ın en büyük özgürlük olduğunu belirterek yeryüzünün...

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bayrampaşa İlçe Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası" münasebetiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren gençler ödüllendirildi.

DÜNYA

Türkiye Diyanet Vakfı Bakü Türk Lisesi'nde Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında "Mümin: İnanan ve Güven Veren İnsandır" temalı program düzenlendi.

DÜNYA

Kosova'daki tek Türk belediyesi Mamuşa'da "Mevlid-i Nebi Haftası" dolayısıyla öğrenciler arasında mektup yarışması düzenlendi.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Müftülüğü tarafından Sakarya Üniversitesi Kampüs Camii'nde "Hz. Peygamber, İman ve İstikamet" konulu program düzenlendi.

Çorum Müftülüğü

Çorum İl Müftülüğünce düzenlenen konferansa katılan İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, “İstikamet, elest bezminde Rabbimize verdiğimiz...

Yurtdışından

Avustralya Melburn Din Hizmetleri Ataşeliği tarafından düzenlenen Mevlid-i Nebi programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Çorum Müftülüğü

Çorum Osmancık İlçe Müftülüğü, "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye'de din görevlilerine yönelik “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında kahvaltı programı düzenlendi.

Adana Müftülüğü

Adana İl Müftülüğünce "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı İrşat Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Ünal, "Mevlid-i Nebi Haftası"nın Diyanet’in en büyük organizasyonlarından biri olduğunu söyledi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında "Büyük Gençlik Buluşmaları" düzenlenecek.