Mevlid-i Nebi Haberleri

Mevlid-i Nebi haberleri ve güncel Mevlid-i Nebi gelişmeleri, Mevlid-i Nebi ile ilgili tüm video, Mevlid-i Nebi fotoğrafları ve Mevlid-i Nebi haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülükleri tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası" etkinliklerle kutlanmaya başladı.

Eskişehir'de "Mevlid-i Nebi Haftası" dolayısıyla "Diyanet Yayınları Sergisi, Türk-İslam El Sanatları Sergisi ve Mevlid-i Nebi Çadırı" açıldı.

Eskişehir Müftülüğü

Eskişehir Müftülüğünce "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konferansı düzenlendi.

Erzurum Müftülüğü

Erzurum İl Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans...

Erzurum Müftülüğü

Erzurum’da üniversite öğrencileri “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Erzurum İl Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında konferans düzenlendi.

Edirne Müftülüğü

Edirne Lalapaşa İlçe Müftülüğü “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” konulu konferans düzenledi.

Edirne Müftülüğü

Edirne Süloğlu İlçe Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında ziyaretler düzenlendi.

Düzce İl Müftülüğü tarafından düzenlenen programa katılan Düzce Valisi Selçuk Aslan, "Günümüzde camiler, sadece dini ibadetlerin yapıldığı bir yer olarak...

Diyarbakır Bismil İlçe Müftülüğü tarafından "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans gerçekleştirildi.

Denizli Müftülüğü

Denizli Acıpayam İlçe Müftülüğü, “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” konulu konferans düzenledi.

Çanakkale Müftülüğü

Çanakkale İl Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında konferans düzenlendi.