Mevlid-i Nebi Haberleri

Mevlid-i Nebi haberleri ve güncel Mevlid-i Nebi gelişmeleri, Mevlid-i Nebi ile ilgili tüm video, Mevlid-i Nebi fotoğrafları ve Mevlid-i Nebi haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans...

Kilis Müftülüğü

Kilis İl Müftülüğünce düzenlenen konferansa katılan Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, “Bir Müslüman için Peygamber sevgisi, imanın...

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İncesu İlçe Müftülüğü, "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında çeşitli ziyaretler düzenliyor.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İl Müftülüğünce "Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, İslam ve Hz. Peygamber'e yönelik saldırılara dikkat çekerek bununla mücadelede imanın gücünün ortaya konulması gerektiğini söyledi.

Kayseri'de ilçe müftüleri ve daire personeli "Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle İl Müftüsü Yusuf Akkuş'u...

Kastamonu İl Müftülüğünce "Mevlid-i Nebi Haftası" etkinlikleri kapsamında cezaevinde "Siyer-i Nebi Yarışması" düzenlendi.

Kastamonu Müftülüğü

Kastamonu İl Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası Haftası" etkinlikleri kapsamında "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans düzenlendi.

Kars Müftülüğü

Kars İl Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans...

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il müftülüklerince “Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri kapsamında yeni doğan bebekler ziyaret edildi.

Karaman Müftülüğü

Karaman’da konuşan Dini Yayınlar Genel Müdürü Cafer Tayyar Doymaz, “Bizim inançta, ibadette ve sosyal hayatta istikameti yakalamamız gerekiyor.” dedi.

Karaman İl Müftülüğü, "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında emekli din görevlilerini "Vefa Programı"nda buluşturdu.