Minik Haberleri

minik haberleri ve güncel minik gelişmeleri, minik ile ilgili tüm video, minik fotoğrafları ve minik haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Adıyaman Gerger İlçe Müftülüğüne bağlı Ravza 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencilerine oyuncak hediye edildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından başlatılan "Özgür Filistin’in Yanındayız" yardım kampanyasına bir destek de Muğla'dan geldi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Siirt İl Müftülüğüne bağlı Yeni Mahalle 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarını Gazzeli akranlarına bağışlayarak örnek bir tutum sergiledi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Şanlıurfa Haliliye İlçe Müftülüğüne bağlı Yeni Arabi 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarını Filistin için bağışladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kilis Müftülüğüne bağlı Mehmet Emine Cabir 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, Filistin’deki çocuklar için kumbaraları bağışladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Hakkari İl Müftülüğüne bağlı Hacı İsmail Bal 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri için "Kur'an-ı Kerim'i Okumaya Geçiş Merasimi" düzenlendi.

Sakarya Sapanca İlçe Müftülüğünce Kur'an öğrenen minik öğrenciler için "Kur'an-ı Kerim'i Okumaya Geçiş Programı" düzenlendi.

Sakarya Sapanca’da 4-6 Yaş Kur’an kursu öğrencileri, harçlıklarını biriktirdikleri kumbaralarını Filistinli kardeşleri için bağışladı.

Kars İl Müftüsü Hamza Bayram, 4-6 Yaş Kur’an kurslarındaki minikleri ziyaret ederek Diyanet Çocuk Takvimi hediye etti.

Siirt Müftülüğü

Siirt'te 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri, harçlıklarını biriktirdikleri kumbaralarını Filistinli akranları için bağışladı.

Kırıkkale İl Müftülüğüne bağlı Necati Nadiye Cesur 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarıyla "Filistin Kardeşlerimizin Yanındayız" kampanyasına destek oldu.

Karabük Yenice Müftülüğüne bağlı Merkez 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarıyla "Filistin Kardeşlerimizin Yanındayız" kampanyasına destek oldu.