Müftülük Haberleri

müftülük haberleri ve güncel müftülük gelişmeleri, müftülük ile ilgili tüm video, müftülük fotoğrafları ve müftülük haberleri Diyanet Haber sitemizde


Edirne İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan personel eşlerine yönelik tanışma ve kaynaşma programı düzenlendi.

Konya Akşehir İlçe Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan Nasreddin Hoca 4-6 Yaş Kur’an Kursu ve Veysel İpekten Camii dualarla açıldı.

Sakarya Sapanca İlçe Müftülüğüne bağlı hafızlık Kur’an kurslarında hafızlığını tamamlayan öğrenciler belgelerine kavuştu.

Sakarya Sapanca İlçe Müftülüğünce aileyi korumak, toplumda aile olma bilincini arttırmak, ailede hak ve sorumluluklar açısından baba olmanın önemine dikkat...

Eskişehir İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hafızlık eğitimlerini tamamlayan 45 öğrenci törenle belge aldı.

Düzce İl Müftülüğüne bağlı Fatma Ana Hatun 4-6 Yaş Kur’an Kursu  öğrencileri "Peygamberler Geçidi Mescid-i Aksa" programı gerçekleştirdi.

Isparta İl Müftülüğünce açılan "Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma Kursları"na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Kastamonu İl Müftülüğü organizesinde gençler sabah namazında buluştu.

Denizli Çardak İlçe Müftülüğü İlçe Gençlik Koordinatörlüğünce üniversite öğrencilerine yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

Sinop İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Sinop Şubesi tarafından Filistin'e destek amacıyla hayır çarşısı düzenlendi.

Adıyaman İl Müftülüğünce imam hatip ve müezzin kayyımlara yönelik başlatılan "Talim ve Tashih-i Huruf Kursu" tamamlandı.

Çorum Boğazkale İlçe Müftülüğü tarafından "Cami-Gençlik Buluşması" programı düzenlendi.