Müftülük Haberleri

müftülük haberleri ve güncel müftülük gelişmeleri, müftülük ile ilgili tüm video, müftülük fotoğrafları ve müftülük haberleri Diyanet Haber sitemizde


Sivas Zara İlçe Müftülüğü öncülüğünde kurumlar iş birliğiyle Filistin'e destek olmak için kermes ve yürüyüş düzenlendi.

Ardahan İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde düzenlenen futbol turnuvasında üniversiteli gençler bir araya geldi.

Ankara il ve ilçe müftülükleri ile Türkiye Diyanet Vakfı Ankara Şubesi organizesinde kadınlara yönelik "Bendirin Sesi Filistin İçin" temalı program...

Hatay İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Şubesi organizesinde konteyner kentte "İyilik Atölyesi" açıldı.

Bitlis Ahlat İlçe Müftülüğüne bağlı Abdurrahman Gazi Kur’an Kursu'nda hafızlık eğitimi alan Mehmet Nafi Keskin, 2 ay gibi kısa bir...

Malatya Battalgazi İlçe Müftülüğüne bağlı Mehmet Akif Camii Müezzin Kayyımı Turgay Gökçek, hastalığı nedeniyle vefat etti.

Edirne Filistin'e Destek Platformunca işgalci İsrail’in Filistin’deki saldırılarına tepki göstermek amacıyla yürüyüş etkinliği düzenlendi. 

Kütahya Gediz İlçe Müftülüğü tarafından din görevlilerine yönelik düzenlenen "Talim ve Tashih-i Huruf Kursu" tamamlandı.

Sinop'ta Kur’an kursu öğrencileri, Türkiye Diyanet Vakfınca başlatılan "1 İyilik 1 Fidan" kampanyasına destek oldu.

Adana İl Müftülüğü ev sahipliğinde 2024 yılı Hac organizasyonunda görev alacak din görevlisi ve kadın irşat görevlilerinin mülakatı gerçekleştirildi.

Manisa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Manisa Kadın Kolları tarafından "Gönüllerde Buluşalım, İyilikte Yarışalım" temasıyla "TDV Gönüllü Buluşması"...

Kilis İl Müftülüğü ev sahipliğinde düzenlenen "Tecrübe Paylaşımı Toplantısı"nda örnek din görevlileri projelerini tanıttı.