Müftülük Haberleri

müftülük haberleri ve güncel müftülük gelişmeleri, müftülük ile ilgili tüm video, müftülük fotoğrafları ve müftülük haberleri Diyanet Haber sitemizde


Malatya İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şubesince hayata geçirilen "Hayata Başlarken" projesi yüzleri güldürdü.

Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile Çorum'a özel 27 günlük umre turuna kayıt yaptıran 460 vatandaş dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Kastamonu İhsangazi İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından üniversite öğrencilerine yönelik Japonca kursu düzenlendi.

Sivas İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sivas Şubesi organizesinde Ulu Camii'nde şehitler için dua programı düzenlendi.

Rusya vatandaşı Matvei Savchuk, Kırklareli Vize İlçe Müftülüğünde düzenlenen ihtida merasimi ile Müslüman oldu.

Kayseri Tomarza İlçe Müftülüğü tarafından yürütülen "Gelişim Projesi" kapsamında 18 Kur’an kursu öğreticisine "Aile Danışmanlığı ve Eğitimi" düzenlendi.

Gümüşhane Valisi Sayın Alper Tanrısever, İl Müftülüğünü ziyaret ederek Müftülük Sitesi 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileriyle bir araya geldi.

Erzurum Ziyaeddin Fahri Fındıkoğlu İmam Hatip Okulu öğrencileri, Filistin’deki akranlarına topladıkları yardımla destek oldu.

Muğla Köyceğiz İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur'an kurslarında okuyan öğrenciler Filistinli kardeşlerine yardım etti.

Manisa Turgutlu’da Hatice Orhan Kur'an Kursu öğrencileri Yerli Malı Haftası münasebetiyle Filistin yararına kermes düzenledi.

Sakarya İl Müftülüğü tarafından kutsal topraklara gidecek olan umreciler için eğitim semineri düzenlendi.

Muğla İl Müftülüğü personeli, Gazze’deki masumlara destek olmak amacıyla aralarında topladıkları parayı Türkiye Diyanet Vakfına bağışladı.