Müftülük Haberleri

müftülük haberleri ve güncel müftülük gelişmeleri, müftülük ile ilgili tüm video, müftülük fotoğrafları ve müftülük haberleri Diyanet Haber sitemizde


TDV

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından "İçimizi Isıtan İyilik" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Iğdır'da 5 bin kişiye yemek ikramı yapıldı.

Kars İl Müftülüğünce oluşturulan Sultan Alparslan Kütüphanesi açılışa hazırlanıyor.

Kastamonu Müftülüğü İbişler Köyü Kütükler Mahalle Camii İmam Hatibi Mehmet Semerci (52) vefat etti.

Hayatını ilme, irfana ve talebe yetiştirmeye adayan, emekli Kur’an Kursu Öğreticisi İsrafil Çelik Hocaefendi (73) ebediyete uğurlandı.

Ankara il ve ilçe müftülükleri ile Türkiye Diyanet Vakfı Ankara Şubesi organizesinde kadınlara yönelik "Bendirin Sesi Filistin İçin" temalı program...

Kütahya İl Müftülüğü tarafından "Şehitlerimiz Filistin ve Biz" konulu konferans düzenlendi.

Sakarya Sapanca İlçe Müftülüğü iş birliğinde yürütülen Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Antalya Alanya İlçe Müftülüğü Alaaddin Keykubat Üniversitesinin farklı bölümlerinde öğrenimlerine devam eden Filistinli öğrencileri ağırladı.

Kütahya Simav İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Simav Şubesi organizesinde Simav Diyanet Gençlik Merkezince "Özgür Filistin Kermesi" düzenlendi.

Aydın'da "Aileyi Ayakta Tutan Değerler" konferansında konuşan Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Fatma Yağız Kotan, "Kötülüklerden sığınılacak en muhkem kale, sevgi...

Kırıkkale Karakeçili Müftülüğü tarafından Diyanet dergilerini tanıtmak amacıyla stant açıldı.

Antalya Alanya İlçe Müftülüğü tarafından hafızlık eğitimlerini tamamlayan 32 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.