Müftülük Haberleri

müftülük haberleri ve güncel müftülük gelişmeleri, müftülük ile ilgili tüm video, müftülük fotoğrafları ve müftülük haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Çorum İl Müftülüğünce gerçekleştirilen "Sabah Namazı Buluşması ve Kur'an Ziyafeti" programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığınca Sarıkamış Kazım Karabekir Camii'nde "Sarıkamış Şehitlerini Anma Günü Kur’an-ı Kerim ve Mevlit Programı" düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Bilecik Bozüyük İlçe Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan Yeşilkent Kumralabdal Hafızlık Kız Kur'an Kursu'nda eğitim başladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Yozgat İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Yozgat Şubesi organizesinde "İçimizi Isıtan İyilik" projesi "TDV Mobil İkram Aracı" yolculara çorba...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Yozgat İl Müftülüğü tarafından Tarihi Askerlik Şubesinde "Tadında Sohbetler" programları başlatıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Selçuk Üniversitesi Kampüs Diyanet Gençlik Merkezi'nde Filistin'e Destek Çarşısı’nın ikincisi açıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Muğla İl Müftülüğü ve Menteşe İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Muğla Şubesi tarafından Gazze yararına "Hayır Çarşısı" açıldı.

Rize Müftülüğü

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, "Kum Saati" söyleşileri programında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'ndeki öğrencilerle bir araya geldi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Amasya Müftülüğünce eğitim almaları sağlanan 100 öğrencinin Braille alfabesine (kabartma alfabe) çevirdiği 100 kitap sergilendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Batman İl Müftülüğüne bağlı Bahçelievler 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri Filistinli kardeşleri için kumbaralarını açtı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Isparta Yalvaç İlçe Müftülüğü tarafından hayata geçirilen "Mahalle Kürsüsü Projesi" ile camilerde düzenli ve sürekli eğitim alanları oluşturuldu.

Konya Müftülüğü

Konya İl Müftülüğü, yeni evlenen ve evlilik hazırlığında olan çiftlere yönelik "Evliliğe İlk Adım" semineri düzenledi.