Müftülük Haberleri

müftülük haberleri ve güncel müftülük gelişmeleri, müftülük ile ilgili tüm video, müftülük fotoğrafları ve müftülük haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Sakarya İl Müftülüğünce düzenlenen "Kafama  Takılanlar" başlıklı programda Prof. Dr. Çağfer Karadaş, gençlerin sorularını yanıtladı.

Bursa Müftülüğü

Bursa İl Müftülüğü Başvaizi Ahmet Arda, Ulu Camii’nde düzenlenen törenin ardından ebediyete uğurlandı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Burdur İl Müftülüğü tarafından "Vatan Şehitlerimiz ve Kudüs Bilinci" konulu konferans düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kars Sarıkamış İlçe Müftülüğüne bağlı ihtiyaç odaklı Kur’an kurslarında dönem sonu sınavları başarıyla gerçekleştirildi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Kağıthane İlçe Müftülüğüne bağlı Şirintepe Mevlana 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Filistin için bağışladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Isparta Müftülüğü tarafından "Özgür Filistin ve Kudüs" temasıyla düzenlenen Resim Yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Hakkari Merkez Yeni Mahalle ile Hacı Yusuf Ertuş 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri biriktirdikleri harçlıklarını Gazze'deki yaşıtları için bağışladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kayseri İl Müftülüğü tarafından "İyilik İle Gönüllere Dokun" yarışmasında dereceye girenler için "Ödül Töreni" düzenlendi.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 19 Ocak 2024 tarihli ve "Bizi Güçlü Kılan, Birlik ve Beraberliğimizdir" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

Muğla Müftülüğü

Muğla Seydikemer İlçe Müftülüğü, sınav haftasındaki üniversite öğrencilerine çorba ikramında bulunarak destek oldu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Ardahan'ın Damal ilçesinde Türkiye Diyanet Vakfı görevlileri, yabani hayvanlar için doğaya yem bıraktı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kastamonu Müftülüğü, "Sınav Arası Çorba Molası" sloganı ile Kastamonu Üniversitesi Kütüphanesi önünde üniversiteli öğrencilere çorba ikramında bulundu.