Muğla Haberleri

muğla haberleri ve güncel muğla gelişmeleri, muğla ile ilgili tüm video, muğla fotoğrafları ve muğla haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyanet İşleri Başkanlığı 2023 yılı hac organizasyonu kapsamında hacca gidecek hacı adayları için "Hac Hazırlık Kursları" düzenledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Muğla'dan umreye gönderilecek üniversite öğrencileri, İl Müftüsü Yaşar Çapçı ile bir araya geldi.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Muğla ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Muğla Müftülüğü

Muğla Bodrum İlçe Müftülüğü tarafından vatandaşlara yönelik iftar programları düzenleniyor.

Muğla Müftülüğü

Danimarka Türk Diyanet Vakfı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde hayırseverlerin desteği ile Muğla'da yetim çocuklara bayramlık kıyafet hediye edildi.

Muğla Müftülüğü

Muğla Yatağan İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Yatağan Şubesi iş birliğinde Ramazan Ayında ortaokul ve lise öğrencilerine eğitim yardımında...

Muğla Müftülüğü

Şeyh Muslihittin Camii İmam Hatibi Sait Demirel, son yıllarda Ramazan ayında gelen leyleklerin cami kubbesindeki yuvalarına yerleştiğini aktardı.

Muğla Müftülüğü

Muğla Köyceğiz İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Köyceğiz Şubesince öğrenciler için kurulan "İyilik Sofrası"nda "diş kirası" geleneği yaşatıldı.

DİYANET HABER

Muğla'nın Borum ilçesinde enderun usulü teravih namazı kılındı.

İHTİDA HABERLERİ

Filipin vatandaşı Nenet Delaroza Antonio, Muğla İl Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Muğla Müftülüğü

Muğla İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Muğla Şubesi tarafından depremzede kız öğrencilere yönelik iftar programı düzenlendi.