Muğla Haberleri

muğla haberleri ve güncel muğla gelişmeleri, muğla ile ilgili tüm video, muğla fotoğrafları ve muğla haberleri Diyanet Haber sitemizde


Muğla Fethiye İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimine başlayan öğrenciler için "Hafızlığa İlk Adım Programı" düzenlendi.

Muğla Seydikemer İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından sınav haftasındaki üniversite öğrencilerine çay simit ikram edildi.

Muğla Fethiye İlçe Müftülüğüne bağlı Hacı Fehmi Özer 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencisi minik Esma, Filistin'deki çocuklara yardım etmek için...

Muğla Seydikemer İlçe Müftülüğü tarafından "Çevreme Duyarlıyım ve Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Muğla Menteşe Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğünce gerçekleştirilen "Abi-Kardeş Buluşması" kapsamında gezi düzenlendi.

TDV Muğla Yükseköğrenim Kız Yurdu öğrenci ve personeli, "Özgür Filistin’in Yanındayız" yardım kampanyasına destek oldu.

Muğla'da konuşan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Başkanlığın Kur'an kurslarına dair hedeflerini açıkladı.

CANLI YAYIN- MUĞLA "2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Kur’an Kursları Açılış Programı" gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Kur’an Kursları Açılış Programı"na katılmak üzere Muğla'ya geldi.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde vefat eden 95 yaşındaki Kore gazisi Zeki Doğan Koreli'nin cenazesi toprağa verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde 81 il ve ilçe müftülüklerince açılan Yaz Kur'an Kursları "Kapanış Programı" ile sona erdi.

Muğla Dalaman İlçesi Müftülük Sitesi Camii Kur’an Kursu öğrencileri hocaları öncülüğünde dönüşüm malzemelerinden sokak hayvanları için su içme düzeneği yaptı.