Muğla Haberleri

muğla haberleri ve güncel muğla gelişmeleri, muğla ile ilgili tüm video, muğla fotoğrafları ve muğla haberleri Diyanet Haber sitemizde


Muğla Müftülüğü

Muğla Milas İlçe Müftülüğü tarafından “Sabah Namazı Buluşması” programı düzenlendi.

Muğla Müftülüğü

Muğla Dalaman İlçe Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında konferans düzenlendi.

Muğla Müftülüğü

Muğla İl Müftülüğü tarafından “Sabah Namazı Buluşması” programı düzenlendi.

Muğla Müftülüğü

Muğla il ve ilçe müftülükleri tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Muğla Müftülüğü

Muğla'da konuşan Dini Yayınlar Genel Müdürü Cafer Tayyar Doymaz, Hz. Peygamberin hayatının yayın kuruluşlarıyla tüm vatandaşlara aktarıldığını belirtti.

Muğla Fethiye İlçe Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası" münasebetiyle esnaf ve vatandaşlara gül hediye edildi.

Muğla Menteşe İlçe Müftülüğü koordinesinde yapılacak olan Cafer Oğlu Enver Kutlay Camii için temel atma töreni düzenlendi.

Muğla Fethiye’de "Okul-Kur’an Kursu İş Birliğine Dayalı Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi" kapsamında 3 öğrenci mezun oldu.

Muğla Köyceğiz'de 40 gün boyunca sabah namazında camiye gelen çocuklara bisiklet hediye edildi.

Muğla İl Müftülüğü ve Menteşe İlçe Müftülüğü koordinesinde Kışla Parkı'nda "Çocuk Şenliği" düzenlendi.

Muğla Köyceğiz İlçe Müftülüğü din görevlilerine yönelik "Aile İçi Şiddet ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele" temalı seminer düzenlendi.

Muğla Köyceğiz İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz, işgalci İsrail'in Filistin'deki zulmüne ilişkin "Zalimlerin hasmı bizzat Cenabı Allah'tır." dedi.