Öğrenci Haberleri

öğrenci haberleri ve güncel öğrenci gelişmeleri, öğrenci ile ilgili tüm video, öğrenci fotoğrafları ve öğrenci haberleri Diyanet Haber sitemizde


Samsun Müftülüğü

Samsun Canik İlçe Müftülüğü Karşıyaka Canikoğlu 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri, ihtiyaç sahibi aileler için Ramazan ayı gıda yardım kolileri...

Kilis Müftülüğü

Kilis İl Müftülüğü, düzenlediği iftar programıyla yetim aileler, hafızlık Kur’an kursu öğrencileri ve  üniversiteli gençleri buluşturdu.

Van Müftülüğü

Van İl Müftülüğü, üniversite öğrencilerine yönelik Edremit İlçe Müftülüğüne bağlı  Merkez Ulu Cami’inde iftar programı düzenledi.

Denizli Müftülüğü

Denizli Merkezefendi Müftülüğü ve TDV Merkezefendi Şubesince Pamukkale Üniversitesindeki Filistinli öğrenciler iftarda buluşturdu.

Amasya Müftülüğü

Amasya İl Müftüsü Durmuş Ayvaz Sosyal Bilimler Lisesi’nde Ramazan etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "Ramazan" konulu konferans programında öğrencilerle buluştu.

Ramazan

Karaman’dan 41 erkek üniversite öğrencisi Mersin Silifke Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kampı’nda bir araya geldi.

Japonya

Tokyo Camii & Diyanet Türk Kültür Merkezi, öğrenciler için düzenlenen özel iftar programıyla Ramazan ayının ruhunu yaşatıyor.

Gümüşhane Müftülüğü

Gümüşhane İl Müftülüğü ortaokul öğrencileri arasında ezbere şiir okuma yarışması düzenledi.

Ramazan

Şanlıurfa Eyyübiye'de 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri, "Ramazan Paylaşmaktır" temalı etkinlik kapsamında ihtiyaç sahibi aileler için yardım kolisi hazırladı.

Edirne Müftülüğü

Edirne'de üniversite öğrencileri, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde Edirne Asker Hastanesi'nde şehitleri andı.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ İl Müftülüğü bünyesinde hizmet veren Diyanet Gençlik Merkezinde verilen dersler ve etkinliklere öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Konya Müftülüğü

TDV burslusu olarak Konya’da öğrenim gören uluslararası ve yurt içi öğrencileri iftarda buluştu.