ÖSYM Haberleri

ÖSYM haberleri ve güncel ÖSYM gelişmeleri, ÖSYM ile ilgili tüm video, ÖSYM fotoğrafları ve ÖSYM haberleri Diyanet Haber sitemizde


EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) ilişkin eğitim bilgisi kontrol, seçme ve onaylama işlemleri başladı.

EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) üçüncü ve son oturumu Yabancı Dil Testi (YDT)...

EĞİTİM

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2023-YKS) oturumları temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları, ÖSYM'nin internet sitesinde erişime açıldı.

EĞİTİM

Yükseköğretim Kurumları Sınavı(YKS), 17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

EĞİTİM

ÖSYM tarafından 17 ve 18 Haziran'da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) 3 milyon 527 bin 463 aday başvurdu.

EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2023-YKS) ikamet ettiği sınav merkezi dışında girecek depremzede adaylara...

EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), Dikey Geçiş Sınavıyla bölüm geçişi yapmak isteyen adaylar için başvuruları almaya başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (2023-DİB-MBSTS) sonuçları açıklandı.

EĞİTİM

2023 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) A Grubu ve Öğretmenlik için başvurular başladı.

EĞİTİM

ÖSYM tarafından 16 Nisan 2023 tarihinde uygulanan "2023 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı" sonuçları açıklandı.

EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 9 Nisan'da yapılan 2023 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2023-YDS/1) sonuçları belli oldu.

DİYANET HABER

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 30 Nisan 2023 (yarın) Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki...