Pendik Haberleri

Pendik haberleri ve güncel Pendik gelişmeleri, Pendik ile ilgili tüm video, Pendik fotoğrafları ve Pendik haberleri Diyanet Haber sitemizde


İstanbul Pendik İlçe Müftülüğüne bağlı Kaynarca Fatih Camii Müezzin Kayyımı Abdulkerim Mustafa Yılmaz tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Pendik Şubesi "Mobil İkram Aracı" Hatay’daki hizmetinin ardından Pendik’te ikramlarına devam ediyor.

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğü tarafından Filistin'deki mazlumlar yararına "Hayır Çarşısı" kuruldu.

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğünce hafızlığını tamamlayan öğrenciler için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı, deprem bölgesinde görev alan din görevlilerini ödüllendirildi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğüne bağlı Serpmeevler Nene Hatun Kur’an Kursu’nda hafızlıklarını tamamlayan öğrenciler için “Hafızlık İcazet Merasimi” düzenlendi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Pendik İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, "Dinimizi istismar eden yapılara fırsat vermeden, milletimize cami merkezli bir hayatı özendirmemiz, teşvik etmeliyiz."...

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Pendik'te yapımına başlanan "Haseki Uluslararası Diyanet Akademisi" projesi tanıtıldı.

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğüne Bağlı Kaynarca Mehmet Bayram Kız Kur'an Kursu’nda hafızlık eğitimi gören Busenur Çeliker, Kur’an-ı Kerim’i 4 ayda...

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Pendik Şubesince depremzede öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre İstanbul ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre İstanbul ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?