Rİze Haberleri

Rİze haberleri ve güncel Rİze gelişmeleri, Rİze ile ilgili tüm video, Rİze fotoğrafları ve Rİze haberleri Diyanet Haber sitemizde


Rize İl Müftülüğü, kentteki esnafla tanışmak ve kaynaşmak amacıyla cuma günleri ve muhtelif zamanlarda gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Rize İkizdere İlçe Müftülüğüne bağlı hafızlık Kur’an kurslarında hafızlığını tamamlayan öğrencilere belgeleri, Kaymakam Mustafa Salih Bayram tarafından verildi.

Rize il ve ilçe müftülüklerince tüm cami ve Kur’an kurslarında açılan Yaz Kur'an Kursları, “Çocuk Şenliği” programıyla tamamlandı.

GÜNDEM

Rize'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu.

Rize İl Müftülüğü ev sahipliğinde irşat hizmetlerinde farkındalık oluşturmak amacıyla "Bölgesel İrşat Stratejisi Çalıştayı" düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşleyen, "Avrupa'dan, Batı'dan gelen her şeyi sorgusuz ve sualsiz alma anlayışı maalesef ailemizi tehdit eden...

Rize Dini Yüksek İhtisas Merkezinde konferans veren Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı, "Modern toplum, bağların koptuğu...

Rize’nin Kalkandere ilçesindeki tarihi Hüseyin Hoca Köyü Sahil Camii restorasyonun ardından yeniden ibadete açıldı.

Rize İl Müftülüğü ev sahipliğinde din görevlilerine yönelik "Tecrübe Paylaşımı Toplantısı" yapıldı.

Rize’de "Ailenin Korunması ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesinde Toplumsal Farkındalığın Sağlanması" konulu panel düzenlendi.

GÜNDEM

Rize'de, şiddetli rüzgar nedeniyle 8 evin çatısı uçtu.

Rize il ve ilçe müftülüklerine bağlı Kur´an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayan 653 öğrenci için hafızlık icazet merasimi düzenlenecek.