Sakarya Haberleri

sakarya haberleri ve güncel sakarya gelişmeleri, sakarya ile ilgili tüm video, sakarya fotoğrafları ve sakarya haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Sakarya ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri arasında düzenlenen "Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması" 9. bölge finali Sakarya'da gerçekleştirildi.

DEPREM

Sakarya İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı şubeleri organizesinde hazırlanan yardım tırları dualarla deprem bölgesine uğurlandı.

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Vakfının 2023 yılı olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı yapıldı.

Sakarya'da aracını kiraladığı 17 yaşındaki E.Ö. tarafından tarlada tabanca ile katledilen SAÜ İlahiyat Fakültesi öğrencisi ve vekil imamlık yapan Bekir...

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Sakarya’dan umreye gönderilen öğrenciler, dualarla uğurlandı.

Son yayımlanan "İl Müftüleri Kararnamesi" ile Sakarya İl Müftülüğüne atanan Mehmet Aşık, görevine başladı.

Sakarya Sapanca İlçe Müftülüğü ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde "Cenaze Hizmetleri Kursu" düzenlendi.

Sakarya’da "İmam Hatip Lisesi Mezunlar Günü 2023" programında konuşan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Bugün bizlere düşen haksızlığa...

Sakarya'nın Erenler ilçesinde yenileme çalışmaları tamamlanan 700 yıllık Büyükesence Cumaaltı (Sultan Orhan) Camii ibadete açıldı.

DEPREM

Sakarya Adapazarı İlçesinde ikamet eden ev hanımları bir araya gelerek depremden etkilenen vatandaşlar için konteyner ev bağışında bulundu.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Sapanca Müftülüğünce ilçe esnafı ziyaret edildi.