Sakarya Haberleri

sakarya haberleri ve güncel sakarya gelişmeleri, sakarya ile ilgili tüm video, sakarya fotoğrafları ve sakarya haberleri Diyanet Haber sitemizde


Sakarya Ferizli İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Ferizli Şubesi tarafından Filistin ve Gazze’deki mazlumlar yararına "Hayır Kermesi" düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile umre ibadetini yerine getirmek üzere Sakarya’dan yola çıkan umreciler dualarla uğurlandı.

Sakarya Adapazarı İlçe Müftülüğünce Filistin yararına düzenlenen "Hayır Kermesi"ne çocuklar da destek oldu.

Sakarya İl Müftülüğünü ziyaret eden Balkan müftüleri, Türkiye ve Balkanlar arasındaki güçlü ilişkilere dikkat çekerek kardeşlik mesajı verdi.

Sakarya'nın Hendek ilçesinde ilkokul öğrencileri Sevdenur Bakas ve Betül Yıldız kumbaralarındaki harçlıkları Filistin’e bağışladı.

Sakarya Serdivan'da "Cumhuriyete Giden Yol; Çanakkale, Milli Mücadelede Din Adamlarının Yeri" konulu konferans düzenlendi.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Akyazı İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayan 75 hafız düzenlenen törenle icazet aldı.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya'da Kur'an Kursu Öğreticileri Semineri'nde konuşan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı, "Kur'an-ı Kerim' in belirttiği hedefler...

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Serdivan İlçe Müftülüğüne bağlı Orhangazi Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamlayan 42 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şubesi organizesinde "Gençlik Buluşması Programı" düzenlendi.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Serdivan İlçe Müftülüğü tarafından toplumun tüm kesimlerine yönelik cami buluşmaları düzenleniyor.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Sapanca İlçe Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan Güldibi 4-6 Yaş Kur’an Kursu ve Sapanca Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi hizmete açıldı.