Sakarya Haberleri

sakarya haberleri ve güncel sakarya gelişmeleri, sakarya ile ilgili tüm video, sakarya fotoğrafları ve sakarya haberleri Diyanet Haber sitemizde


Sakarya Sapanca İlçe Müftülüğü iş birliğinde yürütülen Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Sakarya İl Müftülüğü tarafından kutsal topraklara gidecek olan umreciler için eğitim semineri düzenlendi.

Sakarya Hendek İlçe Müftülüğü organizasyonunda Dereboğazı Camii'nde öğrenciler güne sabah namazıyla başlıyor.

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Taha Abdurrahman’ın "Örtünmenin Ruhu" adlı kitabı üzerine konferans gerçekleştirildi.

Sakarya Adapazarı Şeyh Edebali Camii’nde çocuklara özel düzenlenen programa binlerce çocuk katıldı.

Sakarya'da Filistin yararına açılan hayır çarşısında konuşan İl Müftüsü Mehmet Aşık, "Filistin ve Kudüs ümmetin, İslam'ın meselesidir." dedi.

Sakarya Sapanca’da 4-6 Yaş Kur’an kursu öğrencileri, harçlıklarını biriktirdikleri kumbaralarını Filistinli kardeşleri için bağışladı.

Sakarya Sapanca İlçe Müftülüğüne bağlı hafızlık Kur’an kurslarında hafızlığını tamamlayan öğrenciler belgelerine kavuştu.

Sakarya Sapanca İlçe Müftülüğünce aileyi korumak, toplumda aile olma bilincini arttırmak, ailede hak ve sorumluluklar açısından baba olmanın önemine dikkat...

Sakarya İl Müftülüğü tarafından hafızlık eğitimi veren Kur’an kursu öğreticilerine yönelik "Zihin ve Zaman Yönetimi" konulu seminer düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Terör örgütü gibi davranarak, Gazze’de, Filistin’de masum insanları, çocukları, gün yüzü görmemiş bebekleri...

Sakarya Sapanca İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sapanca Şubesi öncülüğünde Filistin’e destek kermesi açıldı.