Şanlıurfa Haberleri

şanlıurfa haberleri ve güncel şanlıurfa gelişmeleri, şanlıurfa ile ilgili tüm video, şanlıurfa fotoğrafları ve şanlıurfa haberleri Diyanet Haber sitemizde


GÜNDEM

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Fevzi Kızıltaş'ın cenazesi, memleketi Şanlıurfa'da törenle toprağa verildi.

Şanlıurfa İl Müftülüğünce düzenlenen programda Üsküdarlı Nasreddin Hoca camide çocuklarla buluştu.

Şanlıurfa Viranşehir'de 4-6 yaş aralığındaki Kur’an kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları, Filistinli çocuklar için bağışladı.

Şanlıurfa İl Müftü Yardımcısı Zeynep Kaya Demirtaş, "Peygamberimizin hayatı bizlere rehber oldu. Yetiştirdiği sahabeler sayesinde dünyanın bir çok yerinde İslam...

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından din görevlilerine yönelik "Engelliler ve İletişim" konulu söyleşi düzenlendi.

Şanlıurfa'da her hafta farklı bir ilçe ve kırsal alanda düzenlenen seminerlerle öğrenciler bağımlılık hakkında bilinçlendiriliyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı'nın başlatmış olduğu "Özgür Filistin'in Yanındayız" yardım kampanyasına minik öğrenciler kumbaralarıyla destek oluyor.

Şanlıurfa'nın simge yapılarının başında gelen ve Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde hasar gören Dergah ve Rızvaniye camilerinin minareleri restore edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde 81 il ve ilçe müftülüklerince açılan Yaz Kur'an Kursları "Kapanış Programı" ile sona erdi.

Şanlıurfa Viranşehir İlçe Müftülüğü tarafından yaz Kur’an kursu öğrencilerine yönelik çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Şanlıurfa İl Müftülüğü, Kur'an Kursu Öğrencileri Arası Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmaları düzenledi.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa’da merhum İş İnsanı İmam Bakır Tamburacı adına yaptırılan Hacı İmam Bakır Tamburacı Camii, dualarla açıldı.