Şanlıurfa Haberleri

şanlıurfa haberleri ve güncel şanlıurfa gelişmeleri, şanlıurfa ile ilgili tüm video, şanlıurfa fotoğrafları ve şanlıurfa haberleri Diyanet Haber sitemizde


Şanlıurfa İl Müftülüğü Diyanet İzcilik Kulübü farkındalık oluşturmak amacıyla parklarda çevre temizliği yaptı.

Şanlıurfa İl Müftü Yardımcısı İbrahim Halil Aslan, vekaletle kurban kesimi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde OSB Avukat Mustafa Kuran Camii ve H. Hüseyin Kuran-H. Süheyla Kuran Kur’an Kursu törenle ibadete açıldı.

Şanlıurfa Suruç İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur’an kurslarında eğitim gören minikleri için yıl sonu programı düzenlendi.

Şanlıurfa İl Müftülüğü ev sahipliğinde "Vekaletle Kurban Organizasyonu ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtım Toplantısı" düzenlendi.

Şanlıurfa'da görme engelli öğrenci Esra Deniz, 6 ciltten oluşan "Braille Alfabesi" yöntemiyle Kur’an-ı Kerim’i hatim etti.

Şanlıurfa’da hac vazifesini yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları dualarla uğurlandı.

Şanlıurfa Birecik İlçe Müftülüğü Bekir Barış 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda eğitim gören minikler Kur’an-ı Kerim öğrenmenin sevincini yaşadı.

Şanlıurfa Açık Cezaevinde bulunan hükümlü ve tutuklulara "Bağımlılık Semineri" verildi.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (KAGEM) Şubesi iş birliğinde Hilvan ilçesinde çeşitli programlar düzenlendi.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından 2024 yılında Şanlıurfa’dan kutsal topraklara gidecek yaklaşık 2 bin hacı adayına yönelik eğitim seminerleri başladı.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa Siverek İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Siverek Şubesince Filistin'e bir milyon 900 bin TL yardım yapıldı.