Seminer Haberleri

seminer haberleri ve güncel seminer gelişmeleri, seminer ile ilgili tüm video, seminer fotoğrafları ve seminer haberleri Diyanet Haber sitemizde


Artvin’den kutsal topraklara gidecek vatandaşlara yönelik umre hazırlık semineri düzenlendi.

Adana İl Müftülüğü personeline yönelik "Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele İl Eylem Planı" kapsamında eğitim semineri düzenlendi.

Erzurum İl Müftülüğü tarafından 20 ilçe müftülüğü personeline yönelik "İntiharı Önlemede Alınacak Tedbirler" konulu eğitim semineri düzenlendi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Üsküdar İlçe Müftülüğünce aileyi korumak, toplumda aile olma bilincini arttırmak, ailede hak ve sorumluluklar açısından baba olmanın önemine dikkat...

Kayseri İl Müftülüğü tarafından umre için kutsal topraklara gidecek olan vatandaşları bilgilendirmek amacıyla "Umre Hazırlık Kursu Eğitim Seminerleri" başladı.

Muğla İl Müftülüğü tarafından yaz Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik "Bağımlılıkla Mücadele Semineri" düzenlendi.

Ardahan Müftülüğü

Ardahan İl Müftülüğü tarafından "Din İstismarı İle Mücadele" semineri düzenlendi.

Çorum Müftülüğü

Çorum İl Müftülüğü tarafından “Din İstismarı İle Mücadele” semineri düzenlendi.

Ardahan Müftülüğü

Ardahan İl Müftülüğü tarafından yaz Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik “Farkındalık Seminerleri” düzenlendi.

DİTİB

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Berlin Dini Danışma Kurulu tarafından din görevlilerine yönelik "Manevi Rehberlik ve Danışmanlık Eğitimi" konulu...

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale Müftülüğünce yaz Kur’an kurslarında görev alacak personele yönelik hizmet içi eğitim seminerleri gerçekleştirildi.

Rize Müftülüğü

Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı, yaz Kur'an kurslarının çocukların manevi gelişimi, karakter inşası ve değerler eğitimi açısından büyük bir fırsat...