Seminer Haberleri

seminer haberleri ve güncel seminer gelişmeleri, seminer ile ilgili tüm video, seminer fotoğrafları ve seminer haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, Çorum İl Müftülüğü organizesinde umreye gidecek vatandaşlarla bir araya...

Muğla  Ortaca İlçe Müftülüğü tarafından gençlere yönelik "Mevlana" semineri düzenlendi.

Sakarya İl Müftülüğü tarafından hafızlık eğitimi veren Kur’an kursu öğreticilerine yönelik "Zihin ve Zaman Yönetimi" konulu seminer düzenlendi.

Sinop Müftülüğü

Sinop’tan umre ibadetini yapmak üzere kutsal topraklara gidecek olan umrecileri bilgilendirmek amacıyla Sinop İl Müftülüğü tarafından seminer düzenlendi.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa Viranşehir İlçesinde ''Peygamberin Hayatlarından Erdemler'' konulu seminer düzenlendi.

Şanlıurfa İl Müftülüğü Kadın Aile ve Gençlik Merkezi ile Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı iş birliği ile...

Muğla Müftülüğü

Muğla İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şubesi tarafından kutsal topraklara gidecek vatandaşlar için seminer düzenlendi.

Kayseri İl Müftülüğü tarafından bağımlılıkla mücadele koordinatörlerine yönelik "Bağımlılıkla Mücadele Semineri" düzenlendi.

Karaman İl Müftülüğünce düzenlenen aile seminerinde çiftlerle bir araya gelen İl Müftüsü Faruk Gürbüz, ailenin büyük bir sorumluluk olduğunu söyledi.

Eskişehir İl Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü tarafından yaz Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik farkındalık seminerleri düzenlendi.

Diyanet Akademisi Eskişehir Dini İhtisas Merkezi'nde aday din görevlilerine yönelik "Efal-i Mükellefin Pratik Hayat İlişkisi" adlı seminer düzenlendi.

Düzce Müftülüğü

Düzce İl Müftülüğü tarafından kutsal topraklara gidecek olan umreciler için "Umre Hazırlık Kursu Eğitim Seminerleri" düzenlendi.