Seminer Haberleri

seminer haberleri ve güncel seminer gelişmeleri, seminer ile ilgili tüm video, seminer fotoğrafları ve seminer haberleri Diyanet Haber sitemizde


Çorum Müftülüğü

Çorum İl Müftülüğünce baba olmanın önemine dikkat çekmek amacıyla 4 hafta sürecek "Baba Okulu Seminerleri" başladı.

Çorum Müftülüğü

Çorum İl Müftülüğü tarafından kutsal topraklara gidecek olan umreciler için "Umre Hazırlık Kursu Eğitim Seminerleri" düzenlendi.

Antalya Serik İlçe Müftülüğü tarafından din görevlilerine yönelik "İkamet, İmamet ve Kıraatte Yaygın Hatalar" konulu seminer gerçekleştirildi.

Amasya İl Müftülüğü tarafından hacca gidecek hacı adayları için "Hac Eğitim Seminerleri" düzenlendi.

Çorum İl Müftülüğü tarafından Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik "Farkındalık Seminerleri" düzenleniyor.

Niğde'de Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan "Su Verimliliği Seferberliği" kapsamında Kur'an kursu öğreticilerine seminer verildi.

İstanbul Ataşehir İlçe Müftülüğü, baba olmanın önemine dikkat çekmek amacıyla dört hafta sürecek "Baba Okulu Seminerleri" başlattı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan "Su Verimliliği Seferberliği" kapsamında Çorum’da Kur’an kursu öğreticilerine seminer verildi.

Isparta Müftülüğü "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2023 Yılı Faaliyet Planı" kapsamında fabrika çalışanlarına yönelik farkındalık eğitim seminerleri düzenledi.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan "Su Verimliliği Seferberliği" projesi kapsamında Giresun’da Kur’an kursu öğreticilerine seminer verildi.

Çorum’daki ihtiyaç odaklı Kur’an kurslarında aileye yönelik eğitim seminerleri veriliyor.

Düzce İl Müftülüğü tarafından kutsal topraklara gidecek olan umreciler için "Umre Hazırlık Kursu Eğitim Seminerleri" düzenlendi.