Seminer Haberleri

seminer haberleri ve güncel seminer gelişmeleri, seminer ile ilgili tüm video, seminer fotoğrafları ve seminer haberleri Diyanet Haber sitemizde


Manisa Akhisar İlçe Müftülüğünce öğrencilere yönelik "Dijital Detoks" semineri düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülüklerince düzenlenen eğitimlerle hacı adayları bilgilendiriliyor.

Sinop Dikmen İlçe Müftülüğü tarafından din görevlilerine yönelik "Hizmet İçi Etkili Hutbe Sunumu Seminerleri" düzenlendi.

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından gençlik hizmetlerinde görevli personele yönelik eğitim semineri düzenlendi.

Kıbrıs

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)'den kutsal topraklara gidecek hacı adaylarına yönelik "Hac Eğitim ve Bilgilendirme Semineri" düzenlendi.

Mersin Tarsus İlçe Müftülüğünce düzenlenen "Aile Okulu" seminerleri belge töreniyle sona erdi.

Antalya İl Müftülüğü gençlik faaliyetlerinde görev alan personele yönelik "Eğitim Semineri" düzenlendi.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Bürosu personeline yönelik düzenlenen hizmet içi eğitim semineri Ankara’da başladı.

Batman Müftülüğü

Batman İl Müftülüğü tarafından manevi danışmanlar ve gençlik koordinatörlerine yönelik "Gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri" düzenlendi.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya İl Müftülüğü tarafından manevi danışmanlar ve gençlik koordinatörlerine yönelik "Gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri" düzenlendi.

Yozgat Müftülüğü

Yozgat İl Müftülüğünce personele yönelik "Etkili Hutbe Sunumu Hizmet İçi Eğitim Seminerleri" düzenlendi.

Çorum Müftülüğü

Çorum Müftülüğü tarafından 2024 yılında Çorum’dan hacca gitmeye hak kazanan vatandaşlara yönelik "Hac Hazırlık Kursları" düzenlendi.