Sonuç Haberleri

sonuç haberleri ve güncel sonuç gelişmeleri, sonuç ile ilgili tüm video, sonuç fotoğrafları ve sonuç haberleri Diyanet Haber sitemizde


DUYURULAR

2024 Yılı Hac Organiasyonunda kafilelerde görev alacak din görevlileri ve kadın irşat görevlilerinin mülakat sonuçları belli oldu.

DUYURULAR

2023 Yılı Yurt Dışı Sözleşmeli Din Görevlisi Mesleki Ehliyet Sınavı sonuçları ile Yurt Dışı Temsil ve Yeterlik Sınavı yer ve...

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen 2023 Yılı Mütercim-Tercüman Alım Sınavı sonuçları açıklandı.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca "2023 Yılı Diyanet Akademisi Aday Din Görevlisi (KKÖ, İ-H, M-K) Alımı Sınavı (sözlü)" sonuçları açıklandı.

EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakülteleri 2023-2024 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınav sonuçları açıklandı.

EĞİTİM

ÖSYM, 22 Ekim 2023 tarihinde uygulanan 2023 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2023-YDS/2) sonuçlarını açıkladı.

DUYURULAR

Diyanet Akademisi Aşere Takrib Kursu (Rize Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi) Sözlü Sınav sonuçlarının açıklandı​ğını duyurdu.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Yılı Hac Organizasyonunda görev alacak din görevlisi ve kadın irşat görevlilerinin mülakat yerleri belli oldu.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2022 Yılı İlçe Müftülüğü Sınavı (Asıl) yerleştirme sonuçları açıklandı.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca "2022 Yılı İlçe Müftülüğü Sınavı (Yedek) Yerleştirme" sonuçları açıklandı.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığı 2023 Yılı Görevde Yükselme (Şube Müdürü) Sınavı sonuçları açıklandı.

ALİ ERBAŞ

Uluslararası Filistin ve Gazze Toplantısı Sonuç Bildirgesi'nde "mazlumların korunması için bir an önce bölgeye barış gücü gönderilmesi gerektiği" belirtildi.