Sonuç Haberleri

sonuç haberleri ve güncel sonuç gelişmeleri, sonuç ile ilgili tüm video, sonuç fotoğrafları ve sonuç haberleri Diyanet Haber sitemizde


DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen 2024 Yılı 2. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı sonuçları açıklandı.

EĞİTİM

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 2 Haziran'da yapılan merkezi sınavın sonuçları, "https://www.meb.gov.tr" adresinden öğrenilebilecek.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca, “İlçe Müftülüğü, Şube Müdürlüğü, Vaizlik ve Din Hizmetleri Uzmanlığı Tercih Sonuçları ile İlgili Duyuru yapıldı.

GÜNDEM

Sağlık Bakanı Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde Onaylı Randevu Sistemi sayesinde poliklinik kapasitesinin yüzde 50'den fazla arttığını, randevu...

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca 1 Mart - 31 Mart tarihleri arasında personelden alınan atama ve nakil talepleri değerlendirildi.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2024 Yılı Şoför Alım Sınavı (sözlü) sonuçlarını açıkladı.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Yılı atama ve nakil sonuçlarının 1 Haziran 2024 Saat 00.00'da açıklanacağını duyurdu.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca "2023 Yılı İl Müftü Yardımcısı (Kadın) Sınavı (Sözlü) ve Yerleştirme Sonuç Duyurusu" yapıldı.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığı ​2024 Yılı İlçe Müftüsü Alım​ Sınavına (Sözlü) sonuçları açıklandı.

EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM), Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (2024-EKPSS) sonuçları açıklandı.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2023 Yılı Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı Yarışma Sınavı (Sözlü) sonuçlarını açıkladı.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 21 Nisan'da düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nın sonuçları açıklandı.