Tdv Haberleri

tdv haberleri ve güncel tdv gelişmeleri, tdv ile ilgili tüm video, tdv fotoğrafları ve tdv haberleri Diyanet Haber sitemizde


TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdürü İzani Turan, Nijerya’nın Sokoto Eyalet Valisi Alhaji Ahmad Aliyu ile görüştü.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), "Bir Damla Hayat" sloganıyla sürdürdüğü su kuyusu ve vakıf çeşmesi projesi kapsamında Nijerya'da 4 su kuyusu...

Türkiye Diyanet Vakfı Eskişehir Şubesi, İl Müftülüğü ile Orman Bölge Müdürlüğünce Cumhuriyet'in 100'üncü yılı etkinlikleri kapsamında Türkiye Diyanet Vakfı Eskişehir...

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle düzenlenen Gençlik ve Gönüllülük Kampı Manisa’da gerçekleştirildi.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı deprem şehitleri anısına Kahramanmaraş’ta 27 bin fidan dikimi gerçekleştirdi.

Kastamonu’da öğrenim gören 5. ve 9. sınıflarda seçmeli Kur’an-ı Kerim dersini seçen öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, izzet sahibi olmak isteyen her Müslümanın mazlum Filistin halkının yanında yer alması gerektiğini söyledi.

Türkiye Diyanet Vakfı Adana Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu tarafından "Gençlerle Hasbihal" programı düzenlendi.

Tekirdağ Trakya Anadolu İmam Hatip Lisesi düzenlemiş oldukları kermesten elde ettiği geliri Filistin'deki mazlumlar için bağışladı.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Ankara’da düzenlenen programda, bedensel ve konuşma engelli yazar Zeynep Büşra Özdamarlar okurlarıyla...

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdürü İzani Turan, 38 bini kayıtlı olmak üzere 100 bin gönüllüye ulaştıklarını belirtti.

Kars İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Dayanışma Merkezi sakinlerine yönelik "Cami-Engelli Buluşması" düzenledi.