Tdv Haberleri

tdv haberleri ve güncel tdv gelişmeleri, tdv ile ilgili tüm video, tdv fotoğrafları ve tdv haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Türkiye genelindeki il ve ilçe müftülüklerine bağlı 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri “Özgür Filistin’in Yanındayız” yardım kampanyasına destek oluyor.

Türkiye Diyanet Vakfı Edirne Şubesi Kadın Kolları üyeleri inşa edilecek Kur’an kursu için bağışta bulundu.

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğüne bağlı Hz. Yusuf Kur’an Kursu öğretici, öğrenci ve velileri organizesinde Filistin yararına hayır kermesi açıldı.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bağlar Şubesi, hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunuyor.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğü tarafından hayata geçirilen "Bereketli Kapıların Gülen Yüzleriyle Buluşuyoruz" projesi ile girişimci iş kadınları ziyaret ediliyor.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Çermik İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çermik Şubesince Malawi'de su kuyusu açıldı.

Diyarbakır’da ihtiyaç sahibi 185 aileye "Çocuklarımızı Eğitime Hazırlıyoruz" kampanyası kapsamında kırtasiye yardımı yapıldı.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı Denizli Şubesi Arama Kurtarma Ekibi ile bir araya geldi

Çanakkale Müftülüğü

Çanakkale Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfının "Bir Damla Hayat" projesi kapsamında Nijerya'da Seyit Onbaşı adıyla su kuyusu açtı.

TDV

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, kurban vekaletini TDV Çankırı Şubesine vererek 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, kurban vekaletini TDV Tekirdağ Şubesine vererek 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

DİYANET HABER

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına (TDV) verdi.