Tdv Haberleri

tdv haberleri ve güncel tdv gelişmeleri, tdv ile ilgili tüm video, tdv fotoğrafları ve tdv haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Konya Akşehir İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Akşehir Şubesince ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımında bulunuldu.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı’nın Uluslararası Burs Programı kapsamında Uluslararası öğrencilerin başvuruları 15 Ocak – 29 Şubat 2024 tarihleri arasında alınacak.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Manisa'da Türkiye Diyanet Vakfı Gençlik Merkezi 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nun minik öğrencileri, "Filistin İçin Biz de Varız" temalı etkinlikle farkındalık...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Türkiye Diyanet Vakfı Kars ve Sarıkamış şubeleri "İçimizi Isıtan İyilik" projesi kapsamında vatandaşlara çorba ikramında bulundu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Tunceli Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Tunceli Şubesi tarafından geliri Gazze'ye ulaştırılmak üzere hayır kermesi açıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyarbakır'da, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Filistinlilere destek amacıyla "Filistin İçin Sözümüz Var" temalı program düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Muğla İl Müftülüğü ve Menteşe İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Muğla Şubesi tarafından Gazze yararına "Hayır Çarşısı" açıldı.

TDV

TDV Kayseri Kemal İmamtorunu Yükseköğrenim Kız Yurdu öğrencileri, "Özgür Filistin’in Yanındayız" yardım kampanyasına destek oldu.

Karaman Müftülüğü

Karaman İl Müftülüğü organizesinde Filistin’e destek kermesi düzenlendi.

İşgalci İsrail, Türkiye Diyanet Vakfı'nın Gazze’de insani yardım faaliyetlerini yürüten partneri Selam Derneği’nin hizmet binasını bombaladı. İlk yardım malzemeleri ve...

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın, Aile ve Gençlik Merkezi (TDV KAGEM) tarafından düzenlenen "İki İnsan Bir Hayat: Evlilik Okulu" seminer serisi...

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdürü İzani Turan, bugüne kadar 2 milyon dolarlık yardımı Gazze'ye ulaştırdıklarını bildirdi.