Tdv Haberleri

tdv haberleri ve güncel tdv gelişmeleri, tdv ile ilgili tüm video, tdv fotoğrafları ve tdv haberleri Diyanet Haber sitemizde


Ramazan

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Şubesince Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi desteğinde bulunuldu.

DÜNYA

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) temiz su temininin bir hayli zor olduğu Yemen’de su kuyusu ve vakıf çeşmesi açılışı gerçekleştirdi.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), ramazan dolayısıyla Gine Bissau'da ihtiyaç sahibi 1000 aileye gıda paketi dağıttı.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), "Kardeşliğimiz Zekatla Bereketlensin" temasıyla yürüttüğü kampanya kapsamında geçen yıl 5 milyondan fazla kişiye yardım ulaştırdı.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), ramazan dolayısıyla Batı Afrika ülkelerinden Liberya'da ihtiyaç sahibi 1000 aileye gıda paketi dağıttı.

Çorum Müftülüğü

Çorum Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı yaşlılara ve koruyucu ailelere iftar yemeği verdi.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesi tarafından TDV Kemal İmamtorunu Yüksek Öğrenim Yurdunda kalan öğrencilere iftar...

Denizli Müftülüğü

Denizli Merkezefendi Müftülüğü ve TDV Merkezefendi Şubesince Pamukkale Üniversitesindeki Filistinli öğrenciler iftarda buluşturdu.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), "Bir Damla Hayat" sloganıyla sürdürdüğü su kuyusu ve vakıf çeşmesi projesi kapsamında ramazanda Batı Afrika ülkelerinden...

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (TDV KAGEM) ’in ev sahipliğinde düzenlenecek olan TDV Devr-i Âlem Gençlik Fuarı...

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), ramazan yardım çalışmaları kapsamında Irak'ın Kerkük kentinde bin gıda kolisi dağıttı.

Adıyaman Müftülüğü

Depremin en çok etkilendiği iller arasında yer alan Adıyaman da Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor.