Tdv Haberleri

tdv haberleri ve güncel tdv gelişmeleri, tdv ile ilgili tüm video, tdv fotoğrafları ve tdv haberleri Diyanet Haber sitemizde


ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, ““İSAM olmasaydı nice hocalarımız kapalı bir kutu gibi kalacaktı” dedi.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) yayınları, katil İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şehit edilen 3 yaşındaki Rim ile "gözlerinin içini öperek"...

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları Gönüllüleri tarafından yetimlere yönelik gerçekleştirilen iftar programına onlarca yetim çocuk katıldı.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) İstanbul Şubesinin "Dünya Yetimler Günü" dolayısıyla düzenlediği iftar programında çocuklara hediyeler verildi.

Antalya Müftülüğü

Antalya Alanya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesince üniversite öğrencilere yönelik iftar programı düzenlendi.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı, "2024 Yılı Ramazan Faaliyetleri" kapsamında Bulgaristan'da ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştırdı.

Ardahan Müftülüğü

Ardahan İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Ardahan Şubesi organizasyonu ile yetim çocuklar iftar sofrasında bir araya geldi.

Amasya Müftülüğü

Amasya İl Müftülüğü ve TDV Amasya Şubesi tarafından "Ramazan ayının 15. Günü Dünya Yetimler Günü" münasebetiyle iftar programı düzenlendi.

Kayseri Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesi Kadın Kolları ve gönüllülerince şehit, gazi yakınları ve yetim çocuklara yönelik iftar programı gerçekleştirildi.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları 2024 Yılı Ramazan Ayında Bir Hadis Klasiği olan el-Lü’lüü ve’l-Mercân eserini yayınladı.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdürü İzani Turan, "Biz dünya genelinde ve Türkiye içinde 5 bin 818 tane yetime ev...

Eskişehir Müftülüğü

Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek, TDV gönüllüleriyle iftar sofrasında buluştu.