Tdv Haberleri

tdv haberleri ve güncel tdv gelişmeleri, tdv ile ilgili tüm video, tdv fotoğrafları ve tdv haberleri Diyanet Haber sitemizde


Eskişehir Müftülüğü

Eskişehir Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kız Yurdunda Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) kapsamında kalan yabancı öğrenciler, uluslararası tanıtım...

Kayseri Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesi Kadın Kolları Gönüllüleri Malatya’da yardım faaliyetlerine devam ediyor.

Mersin Müftülüğü

Mersin İl Müftülüğü, yetim ailelere ve sosyal hizmetlerde kalan çocuklar için "İftar Programı" düzenledi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Danimarka Türk Diyanet Vakfı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde hayırseverlerin desteğiyle yetim çocuklara kıyafet ve gıda kartı hediye edildi.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), ramazan dolayısıyla Batı Afrika ülkelerinden Sierra Leone'de muhtaçlara temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu 500 yardım kolisi dağıttı.

Ramazan

Ramazan faaliyetleri kapsamında Filistin’e yönelik yardım çalışmalarını sürdüren Türkiye Diyanet Vakfı Mısır’da hazırlığını tamamladığı 16 tır insani yardımı Gazze’ye ulaştıracak.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Şanlıurfa Şubesi ve Kadın Kolları gönüllülerince gerçekleştirilen iftar programına onlarca yetim çocuk katıldı.

Manisa Müftülüğü

Manisa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Manisa Şubesince Uluslararası öğrencilere yönelik iftar programı düzenlendi.

Ramazan

İstanbul Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı İstanbul Şubesince Ramazan Bayramı dolayısıyla yardıma muhtaç çocuklara ve gençlere giyim kartı dağıtımı yapıldı.

Giresun Müftülüğü

Danimarka Türk Diyanet Vakfı ve TDV iş birliğinde hayırseverlerin desteği ile Giresun’da yetim çocuklara ihtiyaç kart ve bayramlık kıyafet hediye...

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Batı Afrika ülkelerinden Nijerya’da ramazan vesilesiyle her gün ihtiyaç sahibi 250 kişiye iftar veriyor.

Çorum Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi tarafından hazırlanan yardım kolileri, Çorum Diyanet Gençlik Merkezi öğrenci ve genç gönüllülerince ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.