Tdv Haberleri

tdv haberleri ve güncel tdv gelişmeleri, tdv ile ilgili tüm video, tdv fotoğrafları ve tdv haberleri Diyanet Haber sitemizde


TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ile Diyanet İşleri Başkanlığı, Irak'ın Kerkük kentinde ihtiyaç sahibi bin 500 aileye kurban eti dağıttı.

TDV

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) "2024 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu" kapsamında Orta Afrika Cumhuriyeti'nde kesilen...

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Adıyaman'da hayırseverlerin bağışladığı 140 kurbanı keserek etlerini ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Ataşehir İlçe Müftülüğü ve TDV Ataşehir Şubesi Ataşehir’de vekaletle kurban kesim ve dağıtımını gerçekleştirdi.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Zimbabve'de ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere vekalet yoluyla kurban kesimine başladı.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) Sudan'da ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere vekalet yoluyla kurban kesimi ve kurban eti dağıtımı devam ediyor.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Kurban Bayramı'nda Afganistan'daki binlerce ihtiyaç sahibi aileye yönelik kurban eti dağıtıyor.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Endonezya'da vekalet yoluyla kurbanlıkların kesimi ve kurban eti dağıtımını sürdürüyor.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından vekaletle kurban organizasyonu kapsamında Filistinliler için Mısır'da kurbanlık kesimleri devam ediyor.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Kurban Bayramı’nda Kazakistan’daki engellilere ve ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıttı.

Denizli Müftülüğü

Denizli Babadağ İlçesinin Kelleci, Mollaahmet ve Yeniköy Mahallelerinde yıldırım düşmesi nedeniyle başlayan yangına TDV Denizli Arama-Kurtarma ekibi müdahale etti.

TDV

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) işbirliğiyle Konya'da 7 bin 200 kurban hissesinin eti ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.