Tdv Haberleri

tdv haberleri ve güncel tdv gelişmeleri, tdv ile ilgili tüm video, tdv fotoğrafları ve tdv haberleri Diyanet Haber sitemizde


TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönülleri, Nijer'de yetimhanede kalan ve Kur'an kursunda eğitim alan çocuklarla bir araya geldi.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), hayırseverlerin bağışlarıyla Doğu Afrika ülkesi Burundi'de açtığı kuyular, çok sayıda insanın temiz içme suyuna kavuşmasını sağlıyor.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, bu yıl 747 bin 52 hisse kurban ile Diyanet tarihinin en yüksek rakamına...

YAŞAM

Bir dönem Osmanlı İmparatorluğu'nun hakimiyetinde kalan Etiyopya'nın turizm ve tarım kenti Harar, lezzetli kahveleri, evcil hayvanlar gibi beslenen sırtlanları ve...

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüleri, Endonezya'da vekalet yoluyla hayırseverlerin verdikleri kurbanlıkların dağıtımını fakir olan bazı bölgelerde coğrafi şartlar nedeniyle motosikletlerle...

TDV

Sudan'da kısıtlı imkanlarla yaşam mücadelesi veren ailelerin çocukları, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından dağıtılan balon ve şekerlerle mutlu oldu.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ile Diyanet İşleri Başkanlığı, Irak'ın Kerkük kentinde ihtiyaç sahibi bin 500 aileye kurban eti dağıttı.

TDV

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) "2024 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu" kapsamında Orta Afrika Cumhuriyeti'nde kesilen...

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Adıyaman'da hayırseverlerin bağışladığı 140 kurbanı keserek etlerini ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Ataşehir İlçe Müftülüğü ve TDV Ataşehir Şubesi Ataşehir’de vekaletle kurban kesim ve dağıtımını gerçekleştirdi.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Zimbabve'de ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere vekalet yoluyla kurban kesimine başladı.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) Sudan'da ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere vekalet yoluyla kurban kesimi ve kurban eti dağıtımı devam ediyor.